BÚÉK

Minden kedves látogatónak sikerekben gazdag boldog új evet kívánok! BÚÉK

Videotutorial!!

Első videotutorialom.Bar nem tudtam hangot biztosítani a videóhoz,mert a mikrofonom be krepálva. U.I Mivel a minőség nem valami jó szóljatok ha megakadtatok valahol.

3.Webdesign Verseny a Chaosgfx.hu-n

Szabályok:Téma: Valamilyen játék Klán oldalaSzín: Nincs megkötveMéret: Nincs megkötveNevezési határidő: Nincs megkötveItt az enyem:Kat ide a megtekintéséértA verseny a fórumon zajlik.Regisztráljon aki akar benevezni. 

Kellemes Karácsonyi ünnepeket!

Az alap,amit kell tudni!!!

File megnyitása egyszerűen: ha duplán kattintasz a Photoshop szürke felületén és bejön az open menü. Nagyításhoz és kicsinyítéshez használhatod a CTRL és +,- . Az eredeti (fekete-fehér) színek visszaállításához D billentyűt , a színek kicseréléséhez pedig az X-et…

Professzionális logó.

Szép és elegáns. Kattints ide a megtekintéséért!!!

Egyéni háttérkép!

Egyéni háttérkép elkészítése,gyorsan,egyszerűen. Klik ide a megtekintéséhez!

OFF:Pénzügyi válság

Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok segíthetnek: 1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért. 2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a…

Tükrözés

Egész könnyű elkészíteni és elég jól néz ki.Klik ide a tutor megtekintéséhez!

Az első tutorial

Az első tutor az oldalon és az első tutor amit én készítettem.Egy pár perc alatt dobtam össze úgyhogy csak a tartalom a fontos nem a kinézete a tutornak. Klik ide a megtekintesehez!

Üdv!

Üdvözlök mindenkit az oldalon.Itt megosztok veletek Photoshop tutorialokat többek között az általam készítetteket is.Ha az oldal fellendül rendezek versenyeket különböző kategóriákban.

süti beállítások módosítása