Az alap,amit kell tudni!!!

File megnyitása egyszerűen: ha duplán kattintasz a Photoshop szürke felületén és bejön az open menü. Nagyításhoz és kicsinyítéshez használhatod a CTRL és +,- . Az eredeti (fekete-fehér) színek visszaállításához D billentyűt , a színek kicseréléséhez pedig az X-et nyomj. Ha a legutolsó filtert akarod megint használni, nyomj CTRL+F.-et Ha méretezni akarsz, vagy forgatni, akkor nyomj CTRL+T-t, ha ugyanezt a transzformációt akarod egy másik dolgora, akkor CTRL+SHIFT+T. Ha meg akarsz szüntetni egy kijelölést, akkor CTRL+D. Ha a vonalzó be van kapcsolva (ctrl+r) akkor a vonalzóra klikkelve és len tartva az egérgombot tudsz guide-ot húzni a képernyőre. Ha épp nem kell akkor ctrl+h-val eltüntetheted illetve előhozhatod. Ha két layert akarsz mergelni (tehát, hogy kettő helyett csak egy legyen), akkor nyomj CTRL+E-t a felsőn.


Mindig(MINDIG!!!!!) új Layerre dolgoz mert a végen a Layereket lehet "egybeolvasztani",de ha te mindent egy Layerre "mocskolsz" akkor azt mar nem lehet szétválasztani!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://psmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr78832223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása